Poslat na e-mail

Poslat na e-mail

Na zadaný email přijemce bude odeslán odkaz na tento produkt. Pokud máte dotaz k produktu, využijte helpdesk nebo navštivte sekci Kontakt.

Email příjemce:* 
Váš e-mail: 
Vaše jméno: 
Vzkaz: 


* Vaše jméno a email se zobrazí v odeslané zprávě společně s odkazem.

Tkaničky do bot - nejen praktický a funkční doplněk, ale také originální detail Vašich bot.

Zdůrazněte moderní look Vašich oblíbených bot pomocí nepřeberného množství, jak klasických tkaniček, tak rychloupínacích a samozavazovacích tkaniček, kde vynikne především design použitých spon - opět v různých barevných provedeních a tvarech.

A praktickou stránku zejména pružných tkaniček ocení každý, sportovci, děti i senioři.

Spirálové, samozavazovací a silikonové tkaničky pro děti, které neumějí zavazovat tkaničky, nebo pro všechny, kteří nemohou, nebo je nebaví věčné zavazování a zbytečné ohýbání.

Velká část tkaniček z naší nabídky je vyrobena z reflexních vláken, která zaručí dobrou viditelnost při sportu v šeru, tmě, nebo cestě do školy.

Tkaničky ale nemusí sloužit pouze botám. Stuhové, glitrové, krajkové, semišové, hedvábné, protkané a saténové tkaničky, lze použít také u mikin a šatů, dárků, květin, dále jako vlasový doplněk, nebo kdekoliv v interiéru i exteriéru, zkrátka, kde Vás napadne.

Věnujte pozornost výběru tkaniček. Správně vybrané tkaničky nejen zvýrazní vzhled boty, ale mohou také pomoci zvýšit pohodlí při chůzi. Starším botám dodají nové tkaničky další měsíce zábavy při nošení.

V naší nabídce naleznete opravdu velké množství barev a materiálů – protože teprve tkaničky dělají boty! Užijte si každý nový barevný den.

Kontaktní formulář

Kontaktní formulář

Jméno: 
E-mail: 
telefon: 
Odesláním formuláře uděluji provozovateli webových stránek dobrovolný souhlas se zpracováním svých osobních údajů, které jsem ve formuláři uvedl. Tyto údaje mohou být použity výhradně pro komunikaci k tématu této zprávy a mohou být uchovány po dobu komunikace.

Hlídat dostupnost